Produsele Noastre

Domeniul nostru de activate

Produsele noastre

Puncte de colectare

Piatra Centrala

 

Sediul central

 

Cum putem proteja
natura impreunaPoluarea planetei se agravează pe zi ce trece şi se pare că populaţia nu acordă interes acestui proces nociv.

Aruncă ambalajele doar în spaţiile amenajate pentru acest lucru! Învaţă să selectezi deşeurile înainte de a le arunca!

Reciclează ambalajele care au pe ele semnul reciclare! Explică acest lucru şi celor din jurul tău!

Nu da foc ambalajelor din plastic sau produselor din cauciuc!

PROCESUL DE RECICLARE

Reciclarea este un proces de tranformare al deseurilor in produse noi prevenind risipa de materiale potential utile, reducerea consumului de materii prime proaspete, reducerea consumului de energie, poluarea aerului (prin incinerare) si poluarea apei (prin deversare) prin reducerea nevoii de eliminare a "deseurilor conventionale", si reducerea gazelor cu efect de sera ca urmare a productie de plastic.

Reciclarea este componenta cheie in reducerea deseurilor moderne si este a treia componenta a ierarhiei deseurilor "Reduce, Reutilizeaza si Recicleaza".


Reciclarea materialelor include multe tipuri de sticla, hartie, metal, plastic, textile, si electronice. Compostare sau alte reutilizari ale deșeurilor biodegradabile —precum mancarea sau deseurile de gradina— este de asemnea considerata reciclare.

Materialele reciclabile sunt fie aduse la un centru de colectare sau colectate de pe trotuar, apoi sortate, curatate, urmand a fi reprocesate in materiale noi destinate productiei.

Participa si tu la protejarea naturii, recicleaza selectiv.